Contact Afspraak maken

Boeken

Wij zijn met een paar kinderen gestart met het schrijven van boekjes. We willen de stem van het kind laten horen. En kinderen op een speelse wijze hun verhaal laten vertellen. Dit om andere kinderen te steunen in hun eigen verwerking van de scheiding van hun ouders. Daarnaast werkt dit ook voor hun eigen verwerking. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en ondertussen andere kinderen informeren over scheidingen. Hierin worden zij begeleidt door de kindercoaches van Zorgzaam Kids.

Ook zullen inmiddels volwassen kinderen van gescheiden ouders hun verhaal in boekvorm gaan uitbrengen. Dit om voor zichzelf de scheiding te verwerken, maar ook omdat zij de behoefte hebben om anderen te helpen.

Zou je dit zelf ook willen, een boek schrijven onder begeleiding van Zorgzaam Kids? Laat ons dat dan weten via contact@zorgzaamkids.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.