Contact Afspraak maken

Zorgzaam Kids Klankbord

2 keer per jaar komen we met een aantal jongeren bij elkaar om met elkaar te praten over scheiden. We praten dan niet over wat de scheiding met hun gedaan heeft, maar over zaken die volgens de jongeren in een ouderschapsplan horen. Zaken waar de jongeren last van hebben of hebben gehad, omdat er geen goede afspraken zijn gemaakt.

Wij vinden de kinderstem belangrijk. Wij willen horen wat jongeren vinden. Wat kunnen wij als Zorgzaam Scheiden nog beter doen, om het voor de kinderen makkelijker te maken tijdens en na de scheiding?

Wil jij bij het Zorgzaam Kids Klankbord horen? Laat het ons weten via ons contactformulier of via contact@zorgzaamscheiden.nl en we zullen je uitnodigen. In meerdere delen van het land organiseren we deze bijeenkomsten, onder leiding van onze scheidingsbemiddelaars en kindercoaches.

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.