Contact Afspraak maken

Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

Tijdens een scheiding gebeurt er veel voor kinderen. Net zoals bij hun ouders, zullen de kinderen ook met vragen zitten. Soms zelfs vragen die zij niet aan hun ouders durven te stellen. Helaas zien wij ook vaak dat kinderen niet goed durven te vertellen aan hun ouders wat ze nou dwars zit en hoe zij over bepaalde zaken denken. Terwijl dit wel heel belangrijk is om te weten als de scheidingsbemiddelaar een ouderschapsplan aan het maken is met de ouders.

Wij vinden het belangrijk dat de stem van het kind gehoord wordt, op het moment van het opstellen van het ouderschapsplan. Wij hebben om die reden aan iedere scheidingsbemiddelaar een kindercoach gekoppeld. Een kindercoach die gesprekken kan voeren met kinderen, om zo tot het meest werkbare ouderschapsplan te komen. De kindercoach en de scheidingsbemiddelaar van Zorgzaam Scheiden werken samen. 

Wij begeleiden jullie

Op deze pagina vind je de kindercoach bij jullie in de buurt. Iedere kindercoach werkt volgens ons Zorgzaam Kids concept. En staat klaar om jullie te begeleiden en te informeren.

Om de juiste kindercoach te vinden, kun je op 2 manieren te werk gaan:

  • Je kunt op de kaart op een pin () in je regio klikken, vervolgens kun je doorklikken naar de persoonlijke pagina van de kindercoach. 
  • Je kunt naar beneden scrollen om alle kindercoaches onder elkaar te zien en op die manier kennis te maken. 

Al onze kantooradressen zijn vindbaar op de kaart en staan op de persoonlijke pagina van de kindercoach vermeld, maar het is uiteraard ook mogelijk om bij jullie thuis af te spreken. 

Onderaan deze pagina kun je direct een contactformulier invullen, we nemen dan spoedig contact met je op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nienke Dekker

Nienke Dekker

Ik ben kindercoach in de regio Kampen, Zwolle en Harderwijk.
Als coach hoop ik te bereiken dat de kinderen die ik begeleid in staat zijn goed te functioneren in hun dagelijks leven zonder dat daarbij hun unieke eigenschappen verloren gaan. Contact maken door echt te luisteren en te kijken naar het kind.

Lees meer over Nienke Dekker
Thérèse de Leeuw

Thérèse de Leeuw

Ik ben werkzaam als scheidingsbemidddelaar en kindercoach voor Zorgzaam Scheiden, een organisatie voor wie het belang van de kinderen in een scheiding de allerhoogste prioriteit heeft.
Als jeugdzorgwerker heb ik veel problematiek bij jongeren gezien als gevolg van een scheiding.

Lees meer over Thérèse de Leeuw
Karin Geurts

Karin Geurts

Mijn naam is Karin Geurts. Naast scheidingsbemiddelaar bij Zorgzaam Scheiden, ben ik ook kindercoach voor kinderen van gescheiden ouders. Ik ben van oorsprong Jeugdhulpverlener en pas later in het vak Mediator bij (complexe) scheidingen gespecialiseerd. In de praktijk heb ik vele kinderen gezien en gesproken, die lange tijd knel zaten tussen ruziënde ouders. Dit richt veel emotionele schade aan bij kinderen. Waar zij ook later in hun leven en eigen relaties last van kunnen hebben.

Graag wil ik jullie helpen om dit te voorkomen.

Lees meer over Karin Geurts
Diane Sharon Vivo

Diane Sharon Vivo

Ik ben Diane Sharon Vivo, Kindbehartiger.
Kindbehartiger, zij die luisteren, horen en zien wat er echt bedoeld wordt.
De Kindbehartiger is opgenomen in de wegwijzer kind en scheiding van het Nederlands Jeugdinstituut.
Als Kindbehartiger ben ik, als een vertrouwenspersoon en een professional, voor uw kind(eren)

Lees meer over Diane Sharon Vivo
Pauline Geluk

Pauline Geluk

Mijn naam is Pauline Geluk-Hendriks en als gescheiden moeder met 3 kinderen en 3 bonuskinderen, weet ik hoe belangrijk het is dat er naar kinderen geluisterd wordt.

Als kindercoach ben ik werkzaam in de regio Zeeland en ik wil jullie kind(eren) graag begeleiden in jullie scheidingstraject, maar ook daarna is het belangrijk dat het kind zijn/haar plekje weet te vinden in de nieuwe situatie.

Lees meer over Pauline Geluk
Esther van Weringh

Esther van Weringh

Mijn naam is Esther van Weringh en als geen ander weet ik hoe je leven overhoop ligt als je gaat scheiden en ken ik het scheidingsproces van ‘binnenuit’ maar al te goed. Net als bij vele anderen waren ook bij onze scheiding kinderen betrokken en ondanks dat de scheiding voor mij en mijn dochters volstrekt onverwacht kwam en ik in een behoorlijke rollercoaster terecht kwam, heb ik kans gezien om toch de stemmen van mijn dochters te horen tijdens het hele scheidingsproces.

Lees meer over Esther van Weringh
Else van Malland

Else van Malland

Een scheiding is voor ouders een emotionele en heftige periode waarin ouders vaak struikelen over hun onderlinge en eigen problemen. Wat ik vaak merk is dat hierdoor het zicht op het welzijn van de kinderen naar de achtergrond verschuift. Dit is heel begrijpelijk, de problemen slokken alle aandacht en energie op. En dit is tegelijkertijd niet wat ouders willen, want ouders willen dat het goed gaat met de kinderen en bovendien de kinderen zo goed mogelijk verzorgen, helpen en opvoeden. Echter in een scheiding is dit nog niet altijd even gemakkelijk.

Lees meer over Else van Malland
Angelina Witte

Angelina Witte

Ik ben coach met behulp van paarden in de regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Bergambacht. Mijn coach locaties zijn gevestigd in Stompwijk en Bergambacht. Eventuele andere locaties zijn bespreekbaar.

Lees meer over Angelina Witte
Tamara Kerssens

Tamara Kerssens

Mijn naam is Tamara, ik ben geboren in 1971 en opgegroeid in Zaanstad als jongste kind in een gezin met twee kinderen.  Mijn ouders trouwden toen zij 18 jaar oud waren. Hun huwelijk duurde 20 jaar en hield helaas geen stand. Als puber was ik niet verrast toen mijn ouders vertelden dat ze gingen scheiden – er waren veel ruzies aan de scheiding vooraf gegaan. Heel verdrietig was ik wél! Net als de meeste kinderen had ik het liefst gezien dat mijn ouders altijd bij elkaar waren gebleven.

Lees meer over Tamara Kerssens

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.