Contact Afspraak maken

Mijn naam is Angelina
Ik ben coach met behulp van paarden in de regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Bergambacht. Mijn coach locaties zijn gevestigd in Stompwijk en Bergambacht. Eventuele andere locaties zijn bespreekbaar.

 

Werkervaring en paarden als mede coach

Vanuit mijn opleiding en jarenlange werkervaring in de jeugdhulpverlening heb ik uitgebreide kennis over kinderen en gezinnen. Het inzetten van een paard of pony bij coaching ervaar ik als een belangrijke meerwaarde. Bij een paard kan je zijn wie je bent en een paard heeft geen enkel oordeel.

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis voor het hele gezin. Ouders zitten in een emotionele achtbaan. Het hele traject rond de afwikkeling van een scheiding vraagt het uiterste van het incasseringsvermogen van alle gezinsleden.

Juist kinderen hebben gedurende dit proces een steuntje in de rug nodig. 
Als professioneel coach werk ik expliciet voor deze doelgroep.   
Coaching met behulp van paarden is een ervaringsgerichte vorm van coaching.
Dit betekent dat uw kind in een veilige omgeving de ruimte heeft om zich vrij te uiten en te experimenteren met gedrag. 

Onderwerpen en gevoelens die belangrijk zijn voor uw kind, zullen in contact met het paard zichtbaar worden en daardoor bespreekbaar. Dit geeft vaak een gevoel van opluchting. De aangeboden activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van uw kind.

De wensen en behoeftes die de kinderen tijdens de coaching aangeven, zullen worden gedeeld met uw scheidingsbemiddelaar-mediator en zinvol zijn bij het opmaken van het ouderschapsplan.

Voor vragen of het maken van een coach afspraak kunnen jullie per email contact met mij opnemen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op. Jullie kunnen mij ook bellen.

Het coach traject kent een vast tarief en bestaat uit een kort voor overleg met ouders-verzorgers en de scheidingsbemiddelaar-mediator, drie coach sessies voor uw kind(eren) en na de coach sessies een terugkoppeling naar uw scheidingsbemiddelaar-mediator. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid voor extra coach sessies.

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamkids.nl
Angelina Witte

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.