Contact Afspraak maken

Mijn naam is Caroline van Veen en ik werk als kindercoach voor Zorgzaam Scheiden. Zorgzaam Scheiden heeft Zorgzaam Kids opgezet, omdat voor hen kinderen bij een scheiding een hele hoge prioriteit hebben. Zij vinden net als ik dat de kinderstem gehoord moet worden!

Scheiden is niet leuk, zeker niet met kinderen!

Een scheiding is een hele heftige gebeurtenis, niet alleen voor de ouders, maar ook voor de kinderen. Zoals vaak gezegd: “Kinderen scheiden mee…”. Het is een onrustige stressvolle periode, er verandert zo veel. Natuurlijk praten jullie er met elkaar over. Maar iedereen ervaart stress rondom de scheiding anders en dat maakt samen erover praten soms ook moeilijk.

Hoe je als ouders ook je best doet om je kind er zoveel mogelijk buiten te houden, toch lukt dit niet altijd. Een kind voelt naast zijn eigen verdriet vaak ook het verdriet en stress van de ouders haarscherp aan. Ik bied een luisterend oor en extra aandacht. We gaan samen aan de slag met de thema’s die er spelen, met als doel nieuwe inzichten te verkrijgen waarmee het kind zelf weer verder kan.

Waarom een kindercoach inschakelen

Door tijdens of na een scheiding een kindercoach in te schakelen, geef je je kind extra ondersteuning. Ze kunnen hun verhaal bij een onafhankelijk en neutraal persoon kwijt. Praten helpt bij de verwerking. We bespreken de scheiding, wat dit met hen doet en hoe de scheiding hun leven beïnvloedt. Als er nieuwe inzichten ontstaan hoe ergens mee om te gaan, oefenen we met deze nieuw verkregen inzichten binnen een veilige omgeving.

Over mijzelf

Ik ben Life- en Paardencoach voor het kind & gezin. Ik begeleid en coach voor Zorgzaam Scheiden kinderen die te maken krijgen met een scheiding. Ik ben moeder van 4 kinderen en zelf ook een keer gescheiden. Naast mijn eigen levenslessen, heb ik de afgelopen jaren veel opleidingen gevolgd om mijn kennis nog verder te vergroten. Ik ben iemand die altijd het beste met iedereen voor heeft en ook het beste uit iedereen wil halen. Ik ben enthousiast, positief en kan mij goed inleven in de ander. Ik ben goed in het achterhalen waar de echte pijn ligt waar je kind op vastloopt. 

Ik geloof daarbij in de kracht van paarden om kinderen te ondersteunen. De paarden zet ik alleen in als het kind en de ouders dat willen!

Maar wat is het precies? Paarden coaching is een vorm van coaching waarbij een paard wordt ingezet tijdens een coaching sessie. Er wordt niet op het paard gezeten, maar samen met mij zijn we bij de paarden. Paarden zijn heel sensitief en reageren op wat er bij de mens echt speelt vanbinnen. Dit hebben ze van nature in zich. Zelf werk ik met kleine minipaardjes, Falabella's. Grote paarden voelen soms bedreigend voor mensen. Bij deze kleine lieverds hoef je je hierover geen zorgen te maken.

Bij het kennismakingsgesprek kan ik jullie er nog veel meer over vertellen.

Mijn praktijk

Noordwijkerhout: Gooweg 42, 2211 XX

Werkzaam in

Mijn werkgebied is: de Bollenstreek, Haarlemmermeer, Kaag en Braassem, De Ronde Venen, Uithoorn, Nieuwkoop en Aalsmeer.

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamkids.nl
Caroline van Veen

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.