Contact Afspraak maken

Over mijzelf
Mijn naam is Leonie, ik woon in Deventer en ik heb twee pubers van 16 en 18 jaar. Al jarenlang ben ik werkzaam in de jeugdhulpverlening en de laatste 10 jaar ben ik
gespecialiseerd scheidingscoach en begeleid ik ouders en kinderen voor, tijdens en
na hun (complexe) echtscheiding. Naast scheidingscoach ben ik ook
kinder(sport)coach. Sporten werkt voor mij net als voor zovelen therapeutisch. Ik
vind het daarom belangrijk om kinderen door middel van sport en spel (crossfit kids)
hun emoties en ervaringen te laten uiten. Vaak is er al genoeg gepraat of is het kind
gewoon geen prater.

De stem van het kind

Wat ik niet had verwacht gebeurde toch drie jaar geleden ‘een scheiding’. Deze in eerste instantie negatieve ervaring heeft mij en mijn kinderen zeker sterker gemaakt. De kracht die je uit een scheiding kan halen wil ik graag overdragen aan andere kinderen die door de scheiding van hun ouders het even niet meer weten, in de war zijn, boos of verdrietig. Vaak is een luisterend oor, hun stem horen, al voldoende en komen zij samen met hun ouder(s) al snel weer in hun kracht. Een scheiding accepteren en verwerken kost tijd en energie en gaat vaak gepaard met veel emoties voor zowel ouders als kinderen. Een echtscheiding op zich is niet zo zeer schadelijk, wel de conflicten en de slechte communicatie tussen ouders.

Wat kan ik betekenen voor jullie kinderen?

Kinderen kunnen hiervan in de war zijn, zich terugtrekken, verdrietig of juist heel boos zijn. Ik praat of sport met ze, biedt ze een luisterend oor, heb aandacht voor ze.
Daardoor krijgen ze meer zelfvertrouwen en komen (weer) in hun kracht.
Met allerlei tools zoals spel en eventueel sport sluit ik aan bij wat kinderen op dat moment nodig hebben. Mijn doel is om kinderen beter in het vel te laten zitten, meer zelfvertrouwen te laten krijgen en dat ze in hun eigen kracht staan.

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamkids.nl
Leonie Jansen

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.