Contact Afspraak maken

Als je gaat scheiden, is dat een besluit waaraan veel aan vooraf ging. Vaak jarenlang volhouden, doorzetten en hopen op verbetering. Uiteindelijk ben je op het punt aangekomen dat je wilt scheiden. In tegenstelling tot ‘blijven voor de kinderen’ voel je dat je beter tot je recht komt als mens en ook als moeder of vader, als je gescheiden bent...

Het besluit voelt als een opluchting, een last die van je schouders valt. Voor jou tenminste. Maar hoe moet het nu verder met de kinderen, als je het gevoel hebt dat jij altijd aan het compenseren bent geweest in de opvoeding. Wat als jij er niet bij bent?

Daarbij ben je fysiek en emotioneel helemaal op omdat je al die tijd roofbouw op jezelf hebt gepleegd. Je zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn gedaald tot een dieptepunt. Als je structureel je eigen behoeften aan de kant hebt geschoven en jezelf hebt weggecijferd voor je partner en je kinderen, hoe kan je dan nu ineens op je strepen gaan staan in de scheiding? 

Hoe houd je jezelf staande in deze gevoelsmatige storm en kun je afspraken maken, waar je over een paar jaar ook nog achter staat. En hoe kun je, ondanks alles wat er is gebeurd in de relatie, jullie communicatie en gescheiden ouderschap zo goed mogelijk vormgeven?

Mijn naam is Fanny

Mijn naam is Fanny Willems en ik ben oprichter van Ontpop. Wat je net las, is mijn eigen ervaring. Ik ben zelf gescheiden na een relatie van negentien jaar en heb drie dochters. Al voorafgaand aan de scheiding voelde ik mij erg eenzaam en onbegrepen. Ik praatte wel over mijn relatie en de problemen maar er was niemand die ècht begreep of beter nog, voelde hoe het was. En daardoor bleef ik het gevoel krijgen dat ik gek was. 

Gelukkig heb ik me vastgehouden aan mezelf en wie ik ooit was. Ik vond mezelf, mijn kracht en energie terug en gedurende dat traject kwam ik zoveel anderen tegen, met dezelfde ervaringen. Zij klopten bij mij aan voor advies, (h)erkenning en steun, omdat ik al verder in het traject was en ervaring had. 

Ontpop

Zo startte ik Ontpop. In de eerste plaats als een veilige community waar gelijkgestemden kunnen delen en hun verhaal kunnen doen en ontdekken dat zij helemaal niet gek zijn.

En in de tweede plaats als Ontpop Academy, waarmee je met verschillende on- en offlineprogramma’s, de houvast, structuur en persoonlijke begeleiding krijgt om datgene te veranderen waarop je wèl grip hebt. Namelijk jezelf en hoe jij erin staat.

Met Ontpop leer je weer vol zelfvertrouwen en eigenwaarde in je eigen kracht te staan. Je ontdekt weer jouw persoonlijke waarden, jouw grenzen en je leert hoe je deze op een doeltreffende manier communiceert. Daar heb je heel veel profijt van gedurende de scheiding, maar ook daarna als samenwerkende ouders en op alle vlakken van je leven. 

Hoe meer jij opbloeit, straalt en voluit jezelf kan zijn, hoe meer jouw kinderen voelen dat het veilig is en dat ook zij eindelijk los kunnen laten en zichzelf mogen zijn. Goed voorbeeld doet goed volgen!

Mijn werkplek

Den Haag, Begoniastraat 218, 2565 ST

Mijn werkgebied

Met mijn online programma’s help ik mensen door heel Nederland. Mijn offline-diensten, zoals live strand coaching sessies, één op één retreat en Ontpop Community dagen, vinden plaats in Den Haag of in de regio. 

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamkids.nl
Fanny Willems (Ontpop)

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.