Contact Afspraak maken

Bij een verlies denken we vaak aan overlijden, maar ook een scheiding is een verlies.
Een verlies voor iedereen. De situatie en de omgeving van jullie en jullie kind(eren) verandert, jullie en jullie kind(eren) moeten aan die verandering wennen.
Hoe je je leven organiseert na een verlies is voor velen een enorme uitdaging. Dat vraagt veerkracht, van jullie allemaal.

Toen mijn toenmalige partner en ik uit elkaar gingen, besefte ik mij dat mijn dochter ook een verandering van het gezin en de omgeving mee ging maken. Dat deed mij besluiten om haar belang voorop te stellen, door altijd aan haar te denken en naar haar te luisteren. 

Ervaringsdeskundige

Ik ben Lisette, ik woon in Huizen met mijn dochter, vriend en zijn twee kinderen. Een samengesteld gezin. Ervaringsdeskundige ben ik op meerdere gebieden van verlies en ik ben in opleiding tot Kindertherapeut.

Een scheiding brengt veel met zich mee. Keuzes die gemaakt moeten worden, financiële afspraken, verdelingen en niet te vergeten het werk dat doorloopt. Het zijn veel ballen die tegelijkertijd in de lucht moeten worden gehouden. En het allerbelangrijkste, dat dit niet ten koste gaat van jullie kind(eren).

Door mijn ervaring in de zakelijke dienstverlening als manager en coach weet ik als geen ander hoe dit proces gaat en hoe ik hierin kan ondersteunen. Als al deze facetten bij elkaar komen is het belangrijk om rust en harmonie te creëren in het proces van scheiden.

Meelopen op jullie pad

En deze rust en harmonie is voor kinderen, jullie kind(eren) enorm belangrijk.
Mijn pad die ik bewandel is het pad van ervaringsdeskundige tot professioneel deskundige op het gebied van het emotionele gezonde kind dat vastloopt. En met dat kind loop ik mee.
Het authentieke kind is een van mijn speerpunten. Oftewel, echt het kind zelf, puur natuur. Het gedrag zet ik soms graag even aan de kant. Als we naar het authentieke kind kijken begrijpen wij veel beter het gedrag.

Uiteindelijk moeten we het allemaal zelf doen, maar het hoeft niet alleen.

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Gooi- en vechtstreek: Huizen, Blaricum, Laren, Gooise Meren, Hilversum en Wijdemeren. Ook ben ik werkzaam in Almere.

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamkids.nl
Lisette Smits

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.