Contact Afspraak maken

Wereld stort in…
Wanneer kinderen te maken krijgen met een echtscheiding stort hun wereld (voor korte of langere tijd) in. Ook voor ouders is dat vaak het geval. Dit alles kan onderling, maar ook voor elk individu veel spanning en onrust geven.
“Verwerk en versterk” is mijn motto.  Samen met het kind maak ik ruimte voor de rouw, alle veranderingen, het verdriet en de emotie. We zoeken naar de wens van het kind, maken indien nodig een Kind-Plan, waarin we de wensen bundelen en aan ouders kenbaar maken.
Het is mijn doel om kinderen hoop en houvast te geven. Om ze een stapje verder te helpen in het proces waar zij ongevraagd middenin zitten. Tegelijk gaan we kijken waar een kind in mag groeien/sterker in kan worden om zo min mogelijk ‘beknelling’ te ervaren. Ik zet de hulpvraag van het kind hierin centraal en sluit daarbij aan.

Ik ben Ellen Roeland

Ik werk als kindercoach voor Zorgzaam Scheiden. Bij Zorgzaam Scheiden staan de kinderen in het middelpunt, daarom ben ik als kindercoach graag verbonden aan Zorgzaam Kids!

Reorganisatie van het ouderschap

Als ex-partners je eigen weg wandelen.. en tegelijkertijd als ouders beschikbaar zijn en pedagogisch alles liefdevol en verantwoord regelen en doen…. een uitdaging.
Onderzoek wijst uit dat de wijze waarop ouders met hun scheiding omgaan, van grote invloed is op hoe de kinderen het ervaren.  Daarom wandel ik ook graag een stukje mee met ouders om samen deze heftige reorganisatie van het ouderschap te bespreken en te zoeken naar de juiste manier om aan te sluiten bij de behoefte van hun kind(eren).

Over mij

Na lange tijd werkzaam te zijn geweest in de kinder- en jeugdpsychiatrie en later als jeugdzorgwerker, heb ik mij nu toegespitst tot de specifieke doelgroep van kinderen en ouders die een scheiding meemaken. Ik ben opgeleid tot kindercoach en KIES-coach, daarnaast werk ik als jeugd-en gezinsbegeleider veel met hoogconflict-scheidingen en begeleid ik ouders bij het uitvoeren van Parallel Ouderschap.

Werkzaam in

Regio Lekstroom (Vijfheerenlanden, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Lopik).  

Mijn praktijk

Stuartweg 9E, 4131 NH Vianen

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamkids.nl
Ellen Roeland

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.