Contact Afspraak maken

Mijn naam is Babette van der Beek en ik ben kinder- en jongerencoach en hooggevoeligheidsdeskundige in de regio Tiel, Gelderland. Inmiddels woon ik al heel wat jaren in de Betuwe, samen met mijn man en 3 opgroeiende zoons (13, 15 en 17 jaar).

Sinds 2016 heb ik mijn eigen kindercoachpraktijk. Hier help ik (hoog)gevoelige kinderen, jongeren en hun ouders omgaan met gevoelens van boosheid, angst en onzekerheid zodat er thuis meer rust ontstaat en zij op school volledig uit de verf kunnen komen.

Bij het proces van een scheiding komen veel emoties kijken. Vooral voor (hoog)gevoelige kinderen is het belangrijk om woorden te kunnen geven aan deze emoties. Zij voelen veel, hebben moeite met verandering en hebben een intense verwerking van alle prikkels die binnenkomen. Dit gaat vaak gepaard met veel emoties die eruit moeten om te kunnen ontladen.

Voor kinderen is het fijn om de emoties te herkennen, te accepteren en te uiten. Hier help ik ze graag bij. Dit doe ik op verschillende manieren en met verschillende werkvormen. Dit kan middels spel en coachkaartjes, tekenen of bewegen. Afhankelijk van de interesse van het kind. De kracht tijdens het begeleiden zit vooral in het aansluiten bij de behoefte van het kind, zodat we tot de kern komen van wat er geleerd mag worden.

Omdat ik zelf moeder ben, snap ik heel goed dat je als ouder graag wilt dat je kind lekker in zijn vel zit. Wanneer dit door de scheiding in het gedrang komt, help ik jullie heel graag ontdekken wat jullie kind nodig heeft tijdens het scheidingsproces en daarna.

Bij ‘Zorgzaam Scheiden’ staat het belang van het kind voorop. Er wordt echt geluisterd naar het kind, ook bij het opstellen van een ouderschapsplan. Ook in mijn praktijk staat luisteren naar het kind voorop, vandaar dat ik graag de samenwerking aanga met de scheidingsbemiddelaar in de regio Tiel. Samen het kind voorop stellen in een ingrijpende periode is een mooie basis om samen aan te werken.

Naast mijn coaching geef ik regelmatig informatieve workshops over emoties aan ouders en training aan professionals.

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Tiel, in Gelderland.

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamkids.nl
Babette van der Beek

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.