Contact Afspraak maken

Ouders kunnen scheiden, maar kinderen niet.
Wat kan kindercoaching betekenen voor u en uw kind in een echtscheidingssituatie?
Tijdens en na de echtscheiding merken we dat kinderen zichzelf niet de ruimte en tijd gunnen om hun eigen gevoelens en gedachtes te uiten. Dit kan ervoor zorgen dat kinderen dicht klappen, niet goed slapen, niet lekker in hun vel zitten of soms op school minder fijn gaan.

Vanuit een natuurlijke behoefte zetten kinderen hun ouders op één: ze zijn bezorgd om u, willen u niet tot last zijn, willen niet zorgen voor nog meer conflicten, hebben het gevoel dat het hun schuld is, willen u geen verdriet doen, hebben het gevoel dat ze moeten kiezen, enzovoort…. Door de emotionele band die uw kind met u heeft is het extra lastig om uw kind te helpen, voor hen telt namelijk alleen dat het goed met u gaat.

Als kindercoach kan ik uw kind een plek bieden waar hij zich durft te uiten en waar hij/zij mag en kan zijn. Door middel van spel, creativiteit, praten en bewegen zal het duidelijk worden wat uw kind nodig heeft en gaat uw kind stap voor stap zijn verdriet verwerken.  Ook zal er nauw contact met u als ouders, plaatsvinden. Zo zullen we samen gaan werken aan meer rust, ontspanning en een gelukkiger kind. 

Mijn naam is Esther Vethman

Naast moeder van 4 jongens ben ik ook kindercoach, pubercoach en oudercoach. Als kindercoach wil ik bijdragen aan het gelukkige kind, op wat voor manier dan ook. Elk kind heeft recht op geluk, veiligheid en liefde. Bijna elk kind krijgt te maken met tegenslag, moeilijkheden of fasen waarin het niet soepel loopt door welke oorzaak dan ook. 

Coaching van het kind kan alleen succesvol zijn met de samenwerking van de opvoeders. Dit contact vind ik daarom ook heel waardevol en daar besteed ik veel aandacht aan.

Loyaliteit door verbondenheid

Wees er van bewust dat de loyaliteit van uw kind naar beide ouders sterker is dan ooit.
Familie duurt een mensenleven lang, de wens is er om met familie verbonden te zijn. Een kind kiest niet! Een kind wíl en kán niet kiezen tussen ouders. Besef dat kinderen tot het uiterste gaan om hun ouders gelukkig te maken.

Tijdens het kindercoachtraject wissel ik met ouders uit wat het kind ervaart, nodig heeft en kan ik ouders hierin ondersteunen om zoveel mogelijk er voor het kind te zijn. Zonder uw inzet en steun lukt het niet.

We gaan samen op pad voor een gelukkiger kind!

Wilt u meer informatie of eens vrijblijvend van gedachten wisselen, schroom niet en neem contact met mij op. Ik ben werkzaam in Schagen, regio Noord-Holland-Noord.

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Schagen, Noord-Holland-Noord

Mijn gesprekslocatie

Witte Paal 333 B, 1742 LE Schagen.

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamkids.nl
Esther Vethman

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.