Contact Afspraak maken

Over mijzelf
Ik ben Bregje en kinder- & jongerencoach in de regio Noord- Brabant

In 1994 ben ik gaan werken in het basisonderwijs als groepsleerkracht. Dat heb ik tot 2016 met veel plezier gedaan. Vanuit mijn ervaringen in het onderwijs weet ik wat een verandering bij kinderen teweeg kan brengen. Een luisterend oor en even meedenken is dan helpend. Als leerkracht in het basisonderwijs heb je daar niet altijd tijd voor. Daarom ben ik me in 2014 naast het lesgeven ook gaan specialiseren in het coachen van kinderen en jongeren, KIES (Kind In Een Scheiding) en het coachen met onze twee Goldendoodles Cooper en Bruno.

Als coach ga ik met kinderen via een gesprek, spel of creatieve werkvorm op zoek naar antwoorden, oplossingen en mogelijkheden rondom een scheiding.

De stem van het kind

Als KIES-coach heb ik de mogelijkheid om extra individuele aandacht te geven aan kinderen waarvan de ouders gaan scheiden of al een tijdje gescheiden zijn. Ik neem de tijd om naar de kinderen te luisteren en zorg daarbij voor een vertrouwde omgeving en ontspannen sfeer. Zij krijgen de kans en ruimte om hun eigen verhaal te vertellen op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Ik begeleid ze hierin en maak ze bewust van hun eigen situatie.

Een paar gesprekken met een ‘neutraal’ persoon zoals een coach kunnen voor een kind al heel helpend zijn.

Samenwerking

Door de samenwerking met de scheidingsbemiddelaar van Zorgzaam Scheiden is het mogelijk om tot een zo werkbaar mogelijk ouderschapsplan te komen. Het is fijn om dit via Zorgzaam Kids mogelijk te maken.

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Noord-Brabant.

Mijn gesprekslocatie

Hoge Neerstraat 11, 4873 LM Etten-Leur.

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamkids.nl
Bregje Schonk-Rasenberg

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.