Contact Afspraak maken

Vanuit onze passie om mensen te helpen hebben wij Onyx Homes opgericht. Het verkopen van een woning kan soms een langdurig en emotioneel process zijn. Wij zijn er om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen in een kortere tijdsbestek. Het is onze expertise om de juiste kopers te vinden voor uw woning om u te ontzorgen zodat u uw aandacht kunt richten op andere belangrijke zaken in het leven. 

Woningen in de stille verkoop

Dé schakel tussen vraag en aanbod.
Wij brengen huiseigenaren direct in contact met kopers uit ons netwerk die zonder voorbehouden aan kunnen kopen. Hierdoor hebben huiseigenaren meer zekerheid en verloopt het verkoopproces een stuk spoediger dan via Funda.

Zonder zorgen verkopen

Omdat het bod zonder voorbehoud wordt gedaan, heeft u meer zekerheid. Wij staan u gedurende de afwikkeling van de verkoop bij, waardoor u zelf gerust een stapje terug kunt nemen.

Niets is vervelender dan wekelijks 10 bezichtigingen te hebben waar uiteindelijk niets uit voortvloeit. Wij brengen u meteen in contact met een geschikte koper waardoor u geen rekening hoeft te houden met dagelijkse bezichtigingen of open huis dagen.

Er worden voor u geen kosten in rekening gebracht, wij treden namelijk in dienst op van de kopende partij. Niet veel partijen werken op deze unieke manier, de huiseigenaren die deze route hebben bewandeld zijn erg tevreden.

Als u tijd nodig heeft om iets nieuws te vinden dan is dat geen probleem. Vaak is het mogelijk om de woning voor een termijn terug te huren.

Verkoop slim uw woning zodat u meer tijd overhoudt voor uw plezier.

Persoonlijk en betrouwbaar

Wij werken door heel Nederland en staan u graag vrijblijvend te woord, dit kan zowel telefonisch als bij een door u gekozen locatie. 

Verkoop uw woning snel en gemakkelijk met Onyx Homes en wordt binnen enkele werkdagen gekoppeld aan een betrouwbare koper!

onyxhomes.nl

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamkids.nl
Onyx Homes

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.