Contact Afspraak maken

Scheiden doe je niet zomaar. Er komt veel op je af tijdens een scheiding. Er gaan dingen veranderen en dat gaat gepaard met diverse emoties. Ouders willen het graag goed doen voor hun kind(eren).  Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan.

Het lukt dan niet altijd om oog te houden voor de behoeftes van het kind. Dat is begrijpelijk. Daarnaast speelt loyaliteit vanuit kinderen een belangrijke rol. Ik kan hierin vanuit mijn rol als kindercoach een bijdrage leveren.

Even voorstellen

Ik ben Karlijn Vlijm en zelf moeder van twee kinderen. Ik ben jeugd- en gezinscoach en werk daarnaast in het onderwijs. Ik heb mij verder ontwikkeld op het gebied van verlies en rouw. Hier horen scheidingen zeker bij. Ik heb mij aangesloten bij Zorgzaam Kids, omdat ik graag bijdraag aan een zo soepel mogelijk verloop van een scheiding. Hierin vind ik het belangrijk dat een kind gezien wordt. Een scheiding heeft veel impact en zal een plaatsje in diens leven moeten krijgen. Kinderen zijn veerkrachtig en ik heb daar ook alle vertrouwen in. Het steuntje in de rug is wat ik hen gun.

Hoe ga ik te werk?

Ik ga naast uw kind staan en samen geven we een stem aan de behoeftes die bij hem/haar spelen. Voor kinderen is het praten lang niet altijd de beste manier om gevoelens te uiten. Daarom ga ik graag met de kinderen aan de slag door te doen. Ik stem dit af op de interesses van het kind: spelen, tekenen, muziekinstrumenten te gebruiken, wandelen enz. Tijdens deze momenten komen er vragen en antwoorden naar boven waarbij gesprekken kunnen ontstaan.
Mijn ervaring is dat de kracht juist kan zitten in het niet- praten. Door te creëeren komen zaken tot uiting. Zo kunnen kinderen behoeftes kenbaar maken en kunnen we ervoor zorgen dat het kind meegenomen wordt in het hele scheidingsproces.

Hierover gaan we met elkaar in gesprek.

Het doel is om vorm te geven aan jullie nieuwe leven, waarbij er het gevoel ontstaat voor alle partijen; zo kunnen we verder.

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Delft/ Zoetermeer.

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamkids.nl
Karlijn Vlijm

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.