Contact Afspraak maken

Zorgzaam Kids Game

Regelmatig horen wij van kinderen en jongeren dat zij het lastig vinden om te praten over de scheiding. Het is dan ook een vak apart om te praten met kinderen over een onderwerp waar heel veel emotie bij komt kijken. Loyaliteit speelt ook vaak een rol. En soms is het nou eenmaal zo dat een kind of jongere gewoonweg niet goed weet wat hij of zij voelt. Wij wilden iets maken voor deze kinderen en jongeren, wat het makkelijker zou maken. Iets wat zij leuk vinden. In de vorm van een game.

De Zorgzaam Kids Game is gemaakt door Diego. Een 16-jarige die zelf ook te maken heeft gehad met een scheiding en zelf ook weet hoe moeilijk het was en nog steeds is, om de juiste woorden te vinden. De game is zo in elkaar gezet dat kinderen vanaf 6 jaar het al kunnen spelen. De informatie die er uit komt, zal voor ouders en professionals zeer nuttig zijn. De kinderstem zal hierdoor nog beter gehoord worden.

Deze game is niet geschikt voor mobiele telefoon.

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.